Archives for december 2008

Computer composities

computercomp1Voor curiosa heb ik altijd een zwak. Daarom nam ik bij de kringloop de single ‘Computer composities’ mee, uitgegeven door IBM Nederland N.V. Een jaartal is niet vermeld, ik schat dat het plaatje uit eind jaren ’60 stamt. Volgens de hoestekst is het “minder bekend dat de computer ook vorderingen begint te maken in het uitvoeren en componeren van muziek. Op deze EP worden enkele mogelijkheden van de computer geïllustreerd.”
Lees verder

Liefdadig vinyl

Oxfam, de grote Britse keten van charity shops verkoopt tegenwoordig ook tweedehands spullen online, waaronder ruim 7000 stuks vinyl. Helaas is verzending naar Nederland nog niet mogelijk, maar ket is wel lkeuk om door het aanbod te bladeren. Oxfam staat overigens niet bekend om zijn lage kringloopprijzen, maar het voor het goede doel zullen we maar zeggen.

Plato verhuist

Begin januari verhuist Plato in Utrecht van de Steenweg naar een groter pand in de Voorstraat. Op deze iets minder centrale locatie krijgt de winkel ruimte voor meer vinyl, muziekbladen en instore optredens.