Paagman neemt muziekverkoop FAME in Den Haag over

Door het faillissement van Free Record Shop verdwijnen ook de FAME-winkels. Of toch niet? De muziekverkoop van FAME in de store-in-store in de Haagse boekhandel Paagman zal door Paagman zelf worden overgenomen.

Binnenkort ook vinyl bij Paagman
Boekhandel Paagman gaat zelf de muziekafdeling voortzetten en zelfs uitbreiden. Directeur Fabian Paagman in een persbericht:

Met het faillissement van de FreeRecordShop zou ook de Fame shop in onze winkel verdwijnen. Dat vonden we, in goed Haags, niet kunnen, want Den Haag heeft al sinds de jaren ’60 de reputatie een echte muziekstad te zijn. En dus hebben we besloten de activiteiten voort te zetten en zelfs uit te breiden.

Volgens de ondernemer is de verkoop van cd’s en dvd’s het afgelopen jaar – tegen de stroom in – flink gestegen. Ook vragen klanten meer naar vinyl volgens Paagman. Daarom wordt de muziekafdeling uitgebreid:

Dit is een mooi moment om ook alle Haagse vinylliefhebbers een muzikale thuishaven te bieden. Begin september breiden we ons assortiment dan ook uit met een prachtige collectie lp’s.

Ook FAME Plaza in Amsterdam onderzoekt een doorstart.